utorok 11. januára 2011

Nechce sa nám do školy...

Aj vy to cítite? Cez prázdniny sme boli hore dobre že nie do 2, a teraz to je cítiť. Teda mne určite. Nejde mi večer zaspať, a keď zaspím, zaspím aj do školy. Ako dneska, našťastie ma sestra zobudila, inak by som spala aj do ôsmej x(. Aj vy máte pocit, že ste ešte nenabehli na školsý kolobeh? Čo mne vadí je, že to už ide na ostro, písomky a všetko okolo toho. Lebo samozrejme vysvečeni o týždeň. A mädzitým mám ešte lyžiarsky, teda som si pekne zavarila pod kotlom, alebo ako vravela moja učitelka matiky, odpílila somsi konár, na ktorom sedím.

Nuž, čo proti takýmto nespavostiam pomáha? Myslím, že je to pobyt na čerstvom vzduchu, príjem tekutín, dostatočý pohyb, ale sme boli večer aj z niečoho unavení, teda k tomu patrí aj učenie a určite treba hlavne počítať ovečky. Ja vždy narážam dvestovky, ale nič. Ďalej sa odporúča si dať pred spaním-nespaním šálku zohriateho mlieka, odporúča sa poriadne vyvetrať miestosť... A ani toto nepomôže? Teda čo potom pomôže? Presne viem čo! postavte sa vedľa postele a pekne drepujeme, až kým od únavy do tej postieľky nespadneme, a už spíme ako anjeliček!



Čo určite nerobte:
Nepite pred spaním kávu, lebo určite nezaspíte, a káva by sa nemala piť vôbec... A určite si nedávajte lieky na spanie, lebo neviete, že či nebudete spať dlhšie, ako do siedmej, teda to už račej si zabehnite dvanásťminutovku!






3 komentáre:

missdomca9865 povedal(a)...

u mňa je to podobne. večer neviem zaspať, obraciam sa zo strany na stranu, a ráno zas vstať. ale že vraj je na zaspanie dobré zohriate mlieko ale aj s medom :)

k. povedal(a)...

hej, hej, ale to nemusím..

Lucinkva ® povedal(a)...

ODPÍLILA SI SI KONÁR NA KTOROM SEDÍŠ!!! :D
Hej presne ešte si pred spaním pustím x pesničiek ale aj tak newem zaspať blbé...