štvrtok 1. decembra 2011

darčeky 2

A hneď som tu aj s druhou časťou... ;) Dnes je to už len 22 dní do vianoc. Možno sa aj zdá, že to je ešte dosť, ale dni ubiehajú fakt rýchlo;). Takže ak ešte nemáte ani jeden darček, aspoň sa inšpirujete.

Mama: Pre baby toto nie je žiadny ťažký výber darčeka. Jednoducho vyberieme to, čo by sme aj sami chceli, a pri troche šťastia to aj používať budeme. Mňa hneď napadla drogéria. A asi aj každú babu... Dobrou voňavkou to nikdy nepokazíte, a myslím že stačí nahliadnuť mame do kozmetickej taštičky, a hneď viete, čo bude potrebovať. Ak si zas vaša mama až tak nepotrpí na kozmetiku, je to už naozaj individuálne. Potešiť ju môže aj kniha, a predsa vy najlepšie poznáte svoju mamu, čo ju baví alebo poteší. Ďalej to môže byť oblečenie. Napríklad nejaká šatka, alebo náramky, aby ste mali aj na ďalšie darčeky.


Otec: U otca je to už ťažšie... ;) Skús si spomenúť, čo zvykne robiť vo voľnom čase.... Chodí na ryby? Tak by ho možno potešil nejaká kniha s rybami, kde by možno našiel o nich čosi viac, a kto vie, možno začne chodiť domov s plnými rukami rýb :D Ak zase chodí rád na huby, je to lexikón húb, čo by sa mu zišiel... Možno rád fotografuje, alebo obdivuje techniku... Otca by určite potešilo niečo, čo len tak hocikto nemá... Ak ale naozaj neprídeš na to, čo by si mu mohla kúpiť, daj mu rámik s tvojou fotkou, a k nemu nejaký milý odkaz.... Dá si ho do kancelárie, a neboj sa že to pre ňho bude veľa znamenať :)

Sestra/Brat: Ak sú ešte malí, je to veľmi jednoduché, hračky... Veď ako deti sme si tiež želali len tie... Ak vieš o niečom čo nepovedali rodičom, alebo im to nekúpia, urob to ty... Ak je však starší, skús oblečenie, CD, DVD, alebo len niečo vtipné
, ako napríklad zarámovaná fotka celebrity ktorá sa mu páči :P

2 komentáre:

Lucinkva ® povedal(a)...

ja dám mame voňavku je rozhodnuté :D

Anonymný povedal(a)...

ja by som dala forbidden euphoriu :D ale tú by som jej minula :D