sobota 23. októbra 2010

Miley Cyrus



Tak, to je tiež Disney star. Ale je asi taká najznámejšia :D

Jej pôvodné meno je Destiny Hope Cyrus, no keď bola malá, tak sa veľmi pekne usmievala a jej otec (Billy Ray Cyrus) jej preto hovoril Smiley (úsmev). V januári 2008 sa nechala pokrstiť na Miley. Narodila sa 23.11.1992,v mestečku Franklin v Tennessee.

Preslávila sa svojím seriálom Hannah Montana, ktorý má až 4 série. Začínala v 12 rokoch. Najprv chcela hrať v Hanne Montane len Hanninu kamošku ale režiséri zistily, že má naviac a tak si zahrala v hlavnej úlohe Miley alias Hanah Montana. Posledné vydanie Hanny je s názvom "Hannah Montana Forever". Pri hraní seriálu Hanny Montany ešte vydala aj svoj debytový album s názvom "Breakout". Zahrala si aj v niektorých filmoch. Jej najnovší album je soundtrack k Hanah Montana Forever, takže obsahuje všetky pesničky ktoré spievala v týchto posledných častiach. Napísala aj knihu s názvom : "Miley Cyrus Miles To Go. " Ktorú napísala na svojom turné.

Páči sa Vám Hannah Montana alebo skôr Miley?? Aj keď je to tá istá osoba :DD


4 komentáre:

Anonymný povedal(a)...

mne hanáááá!!!!!!!!! :P
ceunda

Heňa povedal(a)...

Miley :) Neviem, celkovo je mi sympatickejšia :D

Lucinkva ® povedal(a)...

mne tiez skor hannah :D

Anonymný povedal(a)...

Bože.. neznášam ani jednu.. teda nesnášam ju.. ale ani miley ani hannu.. ale radšej miley teda už :D bože a tym ste mi prispomenuli ked sme boli na SJ.. sme hrali že súd.. a navrhovali sme zločiny.. a moja kamoška Lucia ona, kedd ju učka vyvolala ona že "Rihanna ukradla Hannu Montanu" a my šeci taký výbuch :D aj učka sa smjala :D OMG.. :D

Kkkatka