pondelok 1. novembra 2010

PRISPIEVATELKY!!

Henička, a Marika pre vás tu mám jedno upozornenie.

Henička- viem, že prispievaš na tri blogy, a možno nestíhaš, ale povedz mi, že či naďalej chceš prispievať práve sem... pretože tri blogy sú dosť, a zdá sa mi, že na tento niako zabúdaš... prosímťa, dala som ti aj rubriky, a newiem, napíš či ešte chceš prispievať.

Marika- ty si na našom blogu asi dva týždne, a dala si jeden príspevok! nepýtaj sa, koľko príspevkov dám za dva týždne ja. Na chate ťa vidím často, a žiaden príspevok... Tiež mi napíš, či ešte máš záujem písať.
Prečo?! Pretože blog sa snažíme zviditeľniť, a ukázať v dobrom svetle... Lenže ani ja možno nebudem môcť sem ísť každý deň, napr. zákaz. a čo teraz? Na blogu bude riadna nuda, týždeň stré príspevky... a KONIEC. Prosím, prispievaj už!!

Koniec....

1 komentár:

Heňa povedal(a)...

Ja viem, ja viem, neprispievam ani tam - chcem s tým všetkým skoncovať. Len príjmam požiadavky na prispievanie... Na nič nemám čas hlavne kvôli učeniu. Už ma ten Stardoll vôbec nebaví. Len je mi to stranš ľúto... :,( Nechcem sklamať Smajlíka, ani Vás všetkých čo ste tu, ani nikoho z ostatných blogov, ale pravdepodobne budem musieť.