nedeľa 17. októbra 2010

Kto si pamätá?

Ak si pamätáte, pred nedávnom sme na nový design Stardollu vraveli, že je to nemožné si zvyknuť a teraz? Teraz by bolo zase nemožné zvyknuť si na ten starý! A zmenu je vidieť stále ďalej a ďalej.





Niekedy to bolo aj zlé aj dobré.. maľovatká si kupovali aj tí nesuperstari a taktiež ste mohli mať svoj bazar. Vtedy stálo 40SK za ss na 1 mesiac a 30sd, potom 1.58 za 2 týždne a 60sd a teraz 1 týždeň a 50sd za 1.58... ako to bude za chvílu? Euro za 1sd? Tak to už je len otázka Stardollu, ktorý všetko premieňa pre tých čo sú Superstar....a niekedy dávno sa dostalo 10sd za každých 100sp, inač ste nedostali nič :P
Pamätáte sa aj vy na niečo z minuloti Stardollu?

3 komentáre:

Anonymný povedal(a)...

Boli menšie ceny ako teraz. MissMaricas52

Heňa povedal(a)...

To ja si toho veľmi nepamätám, hold som na SD rok aj niečo, ale to, že ceny sú vyššie som pocítila... Vtedy som si kupovala SS na mesiac - teraz iba na týždeň! Tak v UK majú 80 SD na 2 týždne s v prepočte to stojí asi 2.80 €. Ešte aj majú možnosť si vybrať či na 2, alebo na 4 týždne. V USA majú na výber z troch možností. Keď už na ten SD chodia baby z celého sveta, nemohlo by to byť pre všetky rovnako cenovo rovnaké?... :)

Anonymný povedal(a)...

to by malo! už ma štve ten sd!
gabika321